Günlük Araç Kiralamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günlük Araç Kiralamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Günlük Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Firmanın Güvenilirliği

Günlük araç kiralayacağınız firmanın uzun yıllardır faaliyet gösteriyor olması elbette önemlidir. Yine de sektörde pek çok firma, uzun yıllardır faaliyet gösteriyor olsa da birçok kez bu firmalardan alınan hizmet ile ilgili problemler yaşandığını duyuyoruz. Bir firmanın güvenilirliğini test etmenin ilk yöntemi size olan yaklaşımıdır. Firmanın şeffaflık ilkesi ne kadar belirgin ise, firmanın güvenilirliğini de o derecede yüksek sayabilirsiniz. Contact Rent a Car, 2010’dan beri her müşterisine aynı titizlikle ve şeffaflıkla yaklaşır. Müşterilerimizden gelen öneriler ile birlikte kendimizi geliştirmeye devam etmekteyiz. Geniş filosu ile birlikte yüzlerce kurumsal firmaya profesyonel araç kiralama hizmeti veren şirketimizden araç kiralarken her türlü sözleşmeyi okumanız ve anladıktan sonra imza atmanız için gerekli telkinleri yapmaktayız.

Deponun Kontrol Edilmesi

Bazı araç kiralama firmaları yakıtı dolu olarak teslim edip, dolu olarak teslim alır; bazıları da boş depo ile teslim eder ve aynı şekilde teslim alır. Bunlar hem müşterinin hem de günlük araç kiralama şirketinin haklarını koruyan, pratik çözümlerdir. Contact Rent A Car, depoyu boş olarak teslim eder ve yine depoyu boş olarak teslim alır. Aracınızı teslim almadan hemen önce deponun durumunu kontrol etmeyi ve teyit ettirmeyi ihmal etmeyiniz.

Aracın Sigortası

Sigortası olmayan araçlarda gerçekleşen hasarlardan, kiralık hizmeti alan kişi sorumludur. Araç kiralamadan önce mutlaka aracın trafik sigortasının olup olmadığını kendiniz de sorgulatın.

Kilometre Kısıtlaması

Takdir edersiniz ki gün içinde belirli bir kilometre yol yaptıktan sonra algılarımızda ve dikkatimizde eksiklikler görünmeye başlar. Buna bağlı olarak kazalarda da doğru orantılı artış gözlenir. Bu yüzden araç kiralama firmaları günlük araç kullanımına kilometre bazında sınırlamalar getirebilir. Günlük araç kiralama hizmeti alacağınız firmaya mutlaka günlük kilometre kotasının olup olmadığını sorunuz. Contact Rent A Car da müşterilerinin sağlıklarını korumak adına kiralık araçlarının günlük kullanımına sınırlama getirmiştir. Araç kiralama sırasında belirlenmiş kilometre sınırımız  günlük 400 km olup aylık 3000 km ile sınırlıdır.30 gün üstü kiralamalarda gün başına 100 km limitinize eklenir. Kilometre limit aşımında kilometre başına 2 TL ücret alınmaktadır. İlk rezervasyon veya şubede kontrat sırasında kilometre başına  1 TL ödeyerek 1000 km'yi 1000 TL ye satın alabilirsiniz. Aylıkta 5000 km limitiniz olacaktır.

Sözleşmeyi Mutlaka Okuyun

Araç kiralama hizmetlerinde müşterilerin ve şirketin haklarını koruyan en büyük güç elbette sözleşmedir. Bu sözleşmeler ilgili hukuk firmaları tarafından profesyonelce hazırlanmalı ve onaylatılmalıdır. Her sözleşme firmaya özel olarak hazırlanır ve tescillenir.

Sözleşme üzerinde aracın teslim tarihini kontrol etmeyi unutmayın. Kiralama ve ekstralar için ödediğiniz tutarı, varsa kusur ve hasarlarını yetkili bir çalışan ile kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz. Contact Rent A Car’da müşterilerimizin haklarını son derece koruyan ve mesleğinin öncüsü avukatlar tarafından yazılan sözleşmelere sahibiz. Bu sayede 2010’dan beri sorunsuz bir şekilde hizmet vermekteyiz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon