Kışa ve Kayak Sezonuna Merhaba

Kışa ve Kayak Sezonuna Merhaba

Kışa ve kayak sezonuna merhaba: En güzel pistlere sahip 5 kayak merkezi
Kış mevsimi gitgide yüzünü göstermeye devam ederken ilk akla gelen seyahat noktaları arasında kayak merkezleri oluyor. Bembeyaz bir görüntünün içinde bol oksijenli bir hava ve sıcacık bir içecek ile manzaranın keyfini çıkarmak sanırım pek çoğumuz tarafından hayal edilen bir keyiftir. Bu keyfi çıkarabileceğiniz ülkemizde birçok kayak merkezinin bulunmasıyla birlikte yıllara meydan okuyan cazibesi ve aktiviteleriyle elbette Uludağ birinci sırada yer alıyor. Araç kiralama Bursa içinde bir marka olan Contact Rent A Car ‘dan kiraladığınız tam ekipmanlı aracınızla  Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerine rahatlıkla gidebilir hafta sonunuzu muhteşem bir tatile dönüştürebilirsiniz.

Eğlencenin zirvesi: Uludağ/Bursa 
Türkiye’de kayak denince akla gelen ilk isim olan Uludağ,geçmişte pek çok dizi ve filme konu olmuş tarihi geçmişi ve   2 bölgede toplam 20 pistten oluşan yapısıyla hem tarih severlere hem sporculara hem de kayak severlere eşsiz bir tatil keyfi sunuyor.. Her türlü kış sporunun yapılmasına olanak sağlayan pistleriyle ister snowboard yada  kayak yapın ister kar motosikletleriyle safariye çıkın farklı bir deneyim ve eğlence sizi bekliyor olacak. 
Bursa merkeze çok yakın bir lokasyonda bulunması ve yaklaşık uzaklığı 40 km olması sebebiyle Bursa Osmangazi araç kiralama, Bursa Nilüfer araç kiralama noktalarımızdan  Bursa günlük araç kiralama hizmetine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 Eğlence  ve sporun geniş bir alana yayıldığı Uludağ’da  gündüz   pistlerde kayak yaparak,  gece de  tesislerin çeşitli konseptlerle düzenlediği etkinliklerde eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle soğuk gecelerde mangalda sucuk keyfine asla hayır diyemeyeceğinize de eminim. 

Profesyonellerin adresi: Palandöken/Erzurum
Türkiye’nin kış sporlarında ikinci akla ismi ise  Erzurum Palandöken kayak merkezi. Şehir merkezinin hemen  yanında 3185 m yüksekliğe sahip, İkisi olimpik olmak üzere 22 pisti bulunan bir kayak merkezimizdir. 2011 yılında Üniversiteler arası gerçekleştirilen Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapmış olup, kayak sezonunun yoğun olarak yaşandığı bölgelerdendir. Özellikle dünyada yapısı bozulmayan kar özelliğiyle  de adından söz ettirmektedir. 
Tabiyki ulaşım için Erzurum merkezden günlük araç kiralama hizmetlerinin sunulduğu merkezlerden araç kiralayarak rahat ulaşımın keyfini çıkartabilirsiniz. 

Hem tatil hem kayak yapmak isteyenlerin buluşma noktası: Erciyes/Kayseri
Kayseri’nin en önemli tatil merkezi olan Erciyes’e kışın ne zaman gitseniz kar bulabilirsiniz.Geniş bir alanda 34 pisti bulunan Erciyes Kayak Merkezi,  en uzun telesiyej hatlarını da içinde barındırmaktadır. %10 ve %50 gibi eğimlere sahip olan pistler hem yeni başlayan kayakçılar hem de profesyoneller için avantajlı bir fırsat sunmaktadır.  Sezon boyunca düzenli bakımları yapılan ve içinde bulundurduğu tesisleriyle konaklama imkanı sunan merkez tatilcilerin farklı bir uğrak noktasıdır. 


Kalabalık şehirde yaşayanların kaçış noktası: Kartalkaya/Bolu
Özellikle Marmara ve ülkemizin batı bölgesinde sessizlik, huzur deyince ilk akla Bolu gelir. Üstelikte sezon kış ise Bolu’nun gözdesi Kartalkaya Kayak Merkezi vazgeçilmez tercihlerimiz arasında yer alır. 25 piste sahip olan merkez farklı zorluk derecelerine göre özellikle snowboard ve kayak severlerin buluşma noktası olmaktadır.Bursa’dan Bursa günlük araç kiralama hizmeti ile de günübirlik gidilebilecek yerler arasındadır.
Günübirlik kayak yeri: Kartepe/Kocaeli
İstanbul’a en yakın kayak merkezlerinden bir diğeri de  Kartepe Kayak Merkezi’dir.  Günübirlik kayak yapmak isteyenler için oldukça cazip bir yerdir. Kayak sezonu diğer merkezlere göre daha kısa sürsede, kısıtlı zamanlarda birçok kayak severin tercih sebebidir. Özellikle kayak eğitimine yeni başlayanlar için merkez vazgeçilmez bir yapıya sahiptir. 

Yolların keyfini Contact ile sür!
Rotanız sizi nereye götürüyor olursa olsun sorunsuz bir tatil geçirmenizi sağlayan, zengin araç modellerimiz ve kusursuz hizmet anlayışımızla Contact Rent a Car her zaman yanınızda. Bursa günlük araç kiralama nın vazgeçilmez adresi Contact Rent a Car yeni yerler keşfetmeniz için size kusursuz bir hizmet sunuyor. 

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon