İşletmeler İçin Araç Kiralama Hizmetlerinin Avantajları

İşletmeler İçin Araç Kiralama Hizmetlerinin Avantajları

Araç kiralama hizmeti hem kurumsal hem bireysel olsun iş seyahati veya turistik amaçlı gezilerde işimizi kolaylaştırmanın çok önemli bir yoludur. Özellikle son dönemlerde küresel olarak yaşadığımız pandemi sürecinde toplu taşıma araçlarına binme konusunda yaşadığımız tedirginlik nedeniyle bireysel olarak kullanabileceğimiz araçları daha fazla tercih ediyoruz. Bu durumla birlikte  artan araç fiyatları ve banka faizleri de  göz önüne alındığında araç kiralama nın avantajları daha çok dikkatimizi çekmeye başlıyor. 

Peki  Bursa araç kiralama tercihimiz bize ne gibi avantajlar sağlıyor bunları biliyor muyuz?  Aşağıda biraz da bu noktalara değinelim ne dersiniz?

Olaya Bursa kurumsal araç kiralama olarak bakarsak firmaların uzun dönemde araç kiralama hizmetlerinden yaralanmaları araç satın alma tercihlerine göre daha fazla avantajlar sunabiliyor. En başta yapılan işin niteliğine bağlı olarak duyulan ihtiyaç doğrultusunda farklı araç tiplerinin gerekliliği söz konusu oluyor. Firmalar için araç sahibi olmak ne kadar prestijli olarak algılansa da, aynı anda birden fazla farklı aracı finanse etmek yerine araç kiralama işlemi yapmak firmanın bütçesine oldukça olumlu bir katkı sağlıyor.

Araç satın alırken peşin ödeme yerine ne kadar kredi fırsatı da sunulsa belli bir tutar ödeme peşin olarak yapılmaktadır. Bu anlamda da firmanın nakit olarak belli bir tutar ayırması gerekliliğini ortaya koyuyor. Halbuki  ayrılması gereken bu tutar firmanın başka bir ihtiyacını yada yatırımını sağlayabiliyor. Uzun dönemde araç kiralama hizmetinde belli bir peşin ödeme durumu söz konusu olmadığı için yıl içerisinde belirli periyotlarda daha düşük ve aylık ödemeler yapılması yeterli oluyor. Bu sayede de yapacağınız ödemeler uzun dönem banka kredi limitinizi de etkilememiş oluyor.

Bursa araç kiralama hizmetiyle firma prestijiniz için her yıl üst modele çıkarmak için araç alım satım işlemlerine de bu sayede gerek kalmayacaktır. Satılması planlanan araçların değer düşüklüğü riskinden ve vergi ödeme zorunluluğundan da böylece kurtulmuş olunur.

Araç kiralamada vergi ödeme durumu da söz konusu olmayacaktır. İstediğiniz zaman araç modelini değiştirebilecek , manuel yada otomatik araç tercih edebileceksiniz.

Bursa araç kiralama hizmetinin size sağlayacağı bir diğer nokta da kdv indirimidir. Fatura tutarınızı gider olarak göstererek kdv indiriminden yararlanabilirsiniz. Ayrıca her yıl ödenmesi gerekli olan motorlu taşıtlar vergisinden de kar elde etmiş olursunuz. Çünkü bu tutar  kiralama bedelinin içinde yer almaktadır.

10.000 km bakımı, araç muayenesi, kasko, motor yağ değişimi vb periyodik bakım ve ödemelerde de ekstra kazanç elde etmiş olursunuz.

Araç kiralama Bursa hizmetini  özellikle uzun dönemde gerçekleştirmek isteyen firmaların en önemli konusu alanında tecrübeli ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek  altyapıya sahip bir araç kiralama şirketiyle çalışmaktır.

Uzun dönemde yukarıda saydığımız tüm detaylardan sizi kurtaracak olan bu hizmeti satın almanın en kolay yolu da Contact Rent a Car ’dan geçmektedir. Finansal olarak kar elde etmek isteyen tüm firmaları şirketimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon