14 Şubat Sevgililer Gününde Gezilecek Yerler

14 Şubat Sevgililer Gününde Gezilecek Yerler

Ülkemizde ve dünyada her yıl romantizm rüzgarlarının 14 Şubat gününde, aşkınız ile rotanızı yepyeni yerlere çevirebilirsiniz. Ancak nereye gideceğinize karar veremiyorsanız, bu yazımız tam size göre. Contact Rent A Car ile aracını kirala, sevgililer gününde rotanı romantizme çevir.

Sevgililer Gününde Gidilecek Yerler

Contact Rent A Car araç kiralama ofislerinden ve www.contactrentacar.com üzerinden yapacağınız araç kiralamalar ile sevgililer günü rotanızı oluşturuyoruz. Hemen araç kiralayarak sevgililer gününüze anlam katın.


Kilyos – İstanbul

Gün batımında partnerinizle sahilde yapacağınız yürüyüş ile romantik dakikalar yaşayabilir, anın büyüsüne kapılabilirsiniz. İstanbul’un bu şirin ve kadim semti romantizm arayanların en çok tercih ettiği bölgelerden biri olmakta.


Bebek - İstanbul

Boğazın incisi Bebek’te partnerinizle birlikte sahil şeridini yürüyerek güneşin batışını yakalayabilirsiniz. Romantik dakikalar yaşayabileceğiniz Bebek sahilde Contact Rent A Car İstanbul Ofisimizden kiralayacağınız aracınız ile konfor ve kaliteyi de aynı anda yaşayabilirsiniz.


Uludağ – Bursa

Sevgililer gününde ülkemizin en gözde kayak ve kış turizmi bölgesi olan Uludağ’da karlar altında benzersiz bir sevgililer günü deneyimi yaşayabilirsiniz. Bursa araç kiralama hizmeti alabileceğiniz Contact Rent A Car ile güvenli bir şekilde Uludağ’ın keyfini çıkarabilirsiniz.


Gölyazı – Bursa

Güneşin ve şiirin tanrısı Apollo’un saçlarını yıkadığı rivayet edilen Uluabat Gölü kıyısına kurulan Gölyazı kasabası, tarihi ve şirin yapısı ile Sevgililer gününde keyifle vakit geçirebileceğiniz, güzel anılar biriktirebileceğiniz bir rota olarak sizlere öneriyoruz.


Uzungöl – Trabzon

Trabzon’un gözde turistik bölgelerinden olan Uzungöl, sevgililer gününde romantık çiftlerin akınına uğrayan bölgeler arasında. Gerek doğa harikası alanları gerekse turistik bölgeleri ile sizleri bekliyor. Sevgililer Gününde Trabzon araç kiralama ile Uzungöl’ü keşfedebilirsiniz.


Sümela Manastırı – Trabzon

Trabzon denince akla gelen en epik yerlerden biri olan Sümela Manastırı, romantizm arayanlarında uğrak noktaların biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Binlerce yıllık tarihi ve eşsiz mimarisi ile büyüleyici bir yer olarak sizleri bekliyor.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon