Yılbaşında Gezilecek Yerler

Yılbaşında Gezilecek Yerler

Yılbaşında Gezilecek Yerler


Yılbaşı, yeni başlangıçlar, umutlar ve coşku dolu bir zamanı temsil eder. Bu özel günü sevdiklerinizle birlikte geçirmek ve farklı yerler keşfetmek istiyorsanız, Contact Rent A Car ile yılbaşında gezilebilecek birkaç muhteşem yer.

Uludağ – Bursa

Yeni yıla karlar altında ve eğlenceli bir giriş yapmak isteyenlerin uzun yıllardır en uğrak adresi olan Uludağ, bu yıl da kış turizmi sevenlerin akınına uğramayı bekliyor. Bursa araç kiralama Contact Rent A Car ile %100 güvenli ve konforlu bir yılbaşı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sapanca – Sakarya

Sakarya ilimizin güzide beldesi olan Sapanca, doğa harikası alanları ve göl kenarındaki yürüyüş parkurları ile 2 günlük kaçamak yapacakların en çok tercih ettiği rotalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli bir yeni yıl planı yapmak isteyen grupların da tercih sebeplerinden biri olan sakin ortamıyla sizlere benzersiz bir rota sunuyor.

Ağva – İstanbul

İstanbul’un inci tanesi köşelerinden bir tanesi olan Ağva, şehrin gürültüsü ve karmaşasından kaçmak isteyenlerin en çok tercih ettiği rotalardan bir tanesi. İstanbul’a 100 km uzaklıktaki bu cennetten köşe yılbaşı için de sizlere alternatif bir rota sunuyor. İstanbul araç kiralama Contact Rent A Car ile 5 yıldızlı araç kiralama hizmetini yaşayarak yılbaşında keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Çeşme – İzmir

Ege’nin incisi ve yılbaşında eğlenceleriyle tanınan güzide ilçemiz yılbaşında eğlence sevenlerin uğrak noktaları arasında yerini almaktadır. İzmir’in en güzel noktalarından biri olan Çeşme, bu yılbaşında da en uğrak noktalar arasında yerini almaktadır.

Trabzon Yayları – Trabzon

Doğa ile birleşik, bol oksijen ile karşılayacağınız bir yeni yıl hayal ediyorsanız, Trabzon yaylaları tam size göre bir seçim olarak gözüküyor. Yemyeşil doğasının bembeyaz bir örtüyle kaplandığı yılbaşı zamanı Trabzon, size destansı bir rota sunuyor. Trabzon araç kiralama Contact Rent A Car ile gerçek ve %100 müşteri memnuniyetli araç kiralama hizmetinden yararlanın.

 

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon