Uygun Fiyatlı Araç Kiralama

Uygun Fiyatlı Araç Kiralama

Uygun Fiyatlı Araç Kiralama


Fiyatları Takip Edin

Tıpkı uçak bileti ararken, fiyatları sık sık kontrol etmenin işe yaradığı gibi araç kiralamada da farklı günlerde farklı fiyatlar olabilir. Sizin de araç kiralamak istediğiniz dönemlerde fiyat araştırmasına erkenden başlamanız ve firmaların indirimlerini takip etmeniz gerekmektedir. Örneğin bu yazının yazıldığı dönemde Contact Rent A Car olarak '5 Gün Kirala 4 Gün Öde' kampanyamızdan faydalanırsanız kendinize %20'lik bir tasarruf ile Bursa’da uygun fiyatlı araç kiralama yaptığınızı göreceksiniz. Böylelikle daha kaliteli bir hizmeti daha uygun fiyata satın almış olabilirsiniz.

Araç Teslim Tarihinizi İyi Hesaplayın

Araç kiralama hizmetlerinde fiyatları en çok arttıran şeylerden bir tanesi de aracın zamanında teslim edilememesi olabilir. İşte bu yüzden araç kiralama hizmetine tam olarak ne kadar ihtiyacınız olduğunu iyi hesaplamalısınız ve aracınızı kiralarken bu tarih aralığına sağdık kalmalısınız. Elbette firmadan firmaya değişse de araç teslimat sürelerinde belli başlı esnemeler olabiliyor. Fakat bunların da ötesine çıkmamak için yolculuğunuzu iyi planlamalısınız.

İhtiyacınız Olanı Kiralayın

Uygun fiyatlı araç kiralama yaparken ilk dikkat etmeniz gereken faktör, ihtiyacınız olan aracı net bir şekilde belirlemektir. Örneğin ailecek çıkacağınız bir yolculukta ihtiyacınız olan şey aracın geniş olması ve bavullarınızı rahatlıkla yerleştirebiliyor olmanız ise; lükse kaçmadan, basitçe bagajı büyük bir araç seçmeniz yeterli olacaktır. Eğer bir Doblo, yolculuğunuzda sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor ise Doblo’da karar kılmalı ve yolculuğunuzun keyfini çıkartmalısınız. Contact Rent A Car’ın güvencesiyle aileniz ile birlikte güzel bir anı olarak hafızalarınızda yer etmesini dileriz.

İhtiyaç Anında Kiralayın

Yola çıkmadan hemen önceki akşam aracınızı kiralayıp evinizin önünde bekletmeyin. Bunun için geçerli bir sebebiniz yoksa, örneğin bir yaşlınız yoksa ya da çok fazla bavulunuz yoksa aracınızı tam zamanında teslim alın.

Mesafeyi Hesaplayın

Günlük kiralık araç ile 1 gün içinde yapabileceğiniz bir kilometre sınırı vardır. Bu sınır her firmada farklılık gösterebilir. Contact Rent A Car’da araç kiralama sırasında belirlenmiş kilometre sınırımız  günlük 400 km olup aylık 3000 km ile sınırlıdır.30 gün üstü kiralamalarda gün başına 100 km limitinize eklenir. Kilometre limit aşımında kilometre başına 2 TL ücret alınmaktadır. İlk rezervasyon veya şubede kontrat sırasında kilometre başına  1 TL ödeyerek 1000 km'yi 1000 TL ye satın alabilirsiniz. Aylıkta 4000 km limitiniz olacaktır. Günlük kilometre limitini aşan misafirlerimize, günlük kiralama bedeline ek kilometre başına 2 TL aşım bedeli yansıtılabilir. 100 km de 200 TL’dir. Kat edilen mesafe miktarı; imalatçı firmalar tarafından araçlara yerleştirilen kilometre saatinin okunması ile belirlenir. Araca konulan kilometre saatinin bozulması halinde, yapılan yolculuğun haritadaki mesafesi üzerinden kilometre ücreti belirlenir.

Yakıtınızı İyi Hesaplayın

Bursa’da araç kiralama firmalarının yakıt teslimi politikaları birbirinden farklılık gösterebilir. Her araç kiralama firması, araçlarını teslim alırken, kiralama sırasında belirlenen yakıt miktarı ile teslim alacaklardır. Yakıt sarfiyatını net olarak hesaplamak imkansız olsa da kiralama sürecinizde yüksek miktarlarda yakıt takviyesi yapmaktan kaçının. Bu sayede kiralık aracınızı teslim ederken depoda anlaşılandan fazla yakıt bırakma durumundan olabildiğince kaçınmış olursunuz.

Görünmez Masraflar

Elbette araç kullanırken birçok ek masraf doğabilir. Örneğin kiralık aracınız ile seyahat halindeyken AdBlue ışığı yanabilir. Contact Rent A Car’da aracı kiralamadan hemen önce AdBlue takviyesi yapsak da uzun süreli kiralamalarda bu ışık tekrar yanabilir. Bu gibi durumlarda AdBlue takviyesini sizin yapmanız gerekmektedir. Bu masrafınızın fişi ile birlikte gelirseniz aracınızı teslim alırken ücretini size iade edeceğiz. Ya da ‘ek sürücü’ dediğimiz, sözleşmeyi yapan kişinin dışında birisinin aracı kullanması ve bu kullanım esnasında araç ile bir kazaya karışma durumunda tüm sigorta ve güvenceler geçersiz sayılır. Bu gibi durumlarda da Ek Sürücü hizmetimizi erkenden tanımlatarak olası sorunların önüne geçmelisiniz. Ön görülemeyen maliyetler herkesin başına gelebilir. Bunu önlemenin yolu araç kiralama şirketiniz ile sözleşme imzalarken kullanım şartlarını ve sözleşmeyi dikkatlice okumanızdır.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon