Nasıl Güvenli Araç Kiralarım?

Nasıl Güvenli Araç Kiralarım?

Araç kiralama süreci, hem müşterilerin hem de kiralama şirketlerinin güvenliği ve adil bir hizmet sağlama amacıyla çeşitli önlemleri içermektedir. Alınacak bu önlemlerden biri de araç kiralama işlemi sırasında video çekimidir. Peki, araç kiralamada video çekimi, neden bu kadar önemli ve yaygın bir uygulama haline geldi?

Nasıl Güvenli Araç Kiralarım?

 

Araç kiralama süreçlerinizde sizi güvende tutacak en önemli prosedür, profesyonel bir araç kiralama şirketi ile çalışmanız olacaktır. Güvenilir ve herhangi bir sorun karşısında muhatap bulabileceğiniz 7/24 müşteri temsilcisi bulabileceğiniz bir araç kiralama şirketi ile çalışmak sizin için avantajlı olacaktır.

 

Araç kiralama esnasında Kredi Kartı ile ödeme yapmanız sizin alışveriş esnasında güvende tutacak bir dekont, makbuz gibi resmi bir belge almanıza yardımcı olur. Kiralama esnasında sizden alınacak depozito ücretinizde banka güvencesinde kalması, size de güvenli bir kiralama süreci yaratacaktır.

 

Kiralama esnasında aracın video ve fotoğraflarını çekmeniz kiralama sürecinde sizden kaynaklı olmayan ve öncesinde gerçekleşmiş deformasyonlardan sizi koruyacak bir uygulamadır.

 

Araç Kiralamada Video Çekme Detayları

 

Kiralama yapmadan önce, kendi kullanımınıza en uygun aracı seçmenizi öneririz. Daha sonra kiralama yapmadan önce aracınızın tüm tampon, kapı ve bagaj bölgeleri, çamurluk, tavan ve iç döşemelerinin detaylı videosunu çekmelisiniz. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız görevli ile iletişime geçip, kiralama tutanağına işletmeniz gerekmektedir. Çektiğiniz videonuzu kiralama süreniz bitene kadar da cihazınızda saklamanız gerekmektedir.

Sonuç olarak, araç kiralama işlemi sırasında video çekimi, güvenlik, şeffaflık ve adil bir hizmet anlayışı için kritik bir önlem olarak karşımıza çıkıyor. Contact Rent A Car olarak hem müşterilerimizin hem de şirketimizin haklarını koruma ve gelecekteki anlaşmazlıkları önleme amacıyla bu uygulamaya dikkat etmekteyiz, %100 müşteri memnuniyeti ve güvenli araç kiralama deneyimi için Contact Rent A Car sizleri Bekliyor.


İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon