Şehir Dışından Gelenler İçin Bursa'da Araç Kiralama Rehberi

Şehir Dışından Gelenler İçin Bursa'da Araç Kiralama Rehberi

Geçici bir süreliğine Bursa'da ikamet ederken kullanabilmeniz için Bursa içi araç kiralama hizmetine ihtiyacınız olabilir. Bursa'da araç kiralamak için terminale yakın bir konumda olan, kurumsal bir araç kiralama şirketi tercih etmeniz sizin için ekstra avantajlı olacaktır. Bu sayede kiralık aracınızı bıraktıktan sonra kolaylıkla terminale geri dönebilirsiniz. Bursa'da "Yalova Yolu" dediğimiz güzergâhta bulunan araç kiralama şirketimiz Contact Rent A Car'dan kiralık aracınızı rahatlıkla alabilir ve teslim edebilirsiniz. Çünkü terminal ile Contact Rent A Car arasında dümdüz ve trafiksiz bir yol bulunmaktadır.



Aracınızı kiraladıktan sonra Bursa'da gitmek isteyebileceğiniz pek çok yer olabilir. Turistik bir amaçla Bursa'yı ziyaret ediyorsanız <a href="https://www.contactrentacar.com/blog/nereden-bulabilirim">Bursa Gezi Rehberi</a> adlı blog yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Bu yazıda Bursa'nın en bilindik yerlerine dair tanıtıcı yazılar bulacaksınız.

Genel olarak Bursa'yı tarif edersek, kiralık aracınız ile gitmek istediğiniz ilçe Nilüfer ise İzmir yolunu; Yıldırım ya da Osmangazi ise Ankara yolunu; İstanbul istikametinde ise de Yalova yolunu kullanmalısınız. Bursa ilinin merkezi Osmangazi'deki Kent Meydanı gibi görünse de, her ilçeyi kendi içinde bağımsız birer merkez gibi düşünebilirsiniz.

Bursa'da akşam trafiğine dikkat etmelisiniz. Genellikle 18:00'dan sonra başlayan yoğunluk, 19:30 civarlarında azalmaya başlar. İşlerinizi bu saatten önce hallederek konakladığınız yere yakın bir bölgeye geçmenizi tavsiye ederiz. Aşağıdaki resimde de gördüğünüz üzere saat 18:55’teki trafik dahi gayet açıktır. Böylelikle araç kiralama hizmetiniz bittikten sonra aracınızı teslim ederken hiçbir zorluk yaşamazsınız.


Bursa’da geçireceğiniz zaman bitince, Yalova yolunu kullanarak Contact Rent A Car şirketine arabanızı kolaylıkla teslim edebilir ve buradan çok kısa mesafede olan Bursa Şehirlerarası Terminal’e giderek yolculuğunuzun kalan kısmını tamamlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon