Kış Aylarında Gidilecek Tatil Yerleri

Kış Aylarında Gidilecek Tatil Yerleri

“Tatil yaz aylarında yapılır.” Kim demiş? Tatil herkesin ihtiyacı ve zaman ayırt etmeksizin her zaman yapılır. Yoğun iş temposuna küçük bir ara verip planlayabileceğiniz en güzel Kış Tatili Yer Önerileri sizler için derledik.

1.    
Uludağ – Bursa

Kış aylarının ülkemizdeki en uğrak noktası olan Uludağ, gerek doğası gerek de kış sporları sevenlerin en çok tercih ettiği nokta olma konumunda. Oldukça fazla konaklama ve ulaşım seçeneği bulunan Uludağ’da, birbirinden eğlenceli festivallere katılıp doyasıya eğlenebilirsiniz.

2.    
Kapadokya – Nevşehir

Güzel Atlar Diyarı, Kapadokya kış aylarında yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği uğrak noktalardan birisi. Doğa ve insan işçiliğinin en özel buluşma noktası olan Kapadokya, Balon seyahatinin de ülkemizdeki en önemli merkezi konumundadır. Peri bacalarının beyaz bir pelerin giydiği kış aylarında masalsı bir tatil sizi bekliyor olacaktır.

3.    
Ayder Yaylası – Rize

Ayder yaylası, yaz aylarında Türkiye sıcaklarından kaçanların uğrak noktası olmasının yanı sıra, kış aylarında da içinizi ısıtacak sıcacık bir çay ve enfes Karadeniz lezzetleriyle sizleri bekliyor olacaktır. Trabzon Contact Rent A Car ile araç kiralayarak kolayca Ayder yaylasına ulaşabilirsiniz.



4.    
Ağva – İstanbul

İstanbul’un en keyifli mekanlarından birisi olan Ağva, kartpostal tadında bir kış tatili geçirmek isteyenlerin birinci adresi olma konumunu hala koruyor. Hem şehre yakınlığı hem de enfes doğası ile Ağva, kış turizminin tercih edilen ilk adreslerinden birisi.

5.    
Abant – Bolu

Kış mevsiminin en güzel adreslerinde biri de Abant Gölü’dür. Çeşitli hayvan türlerine ev sahipliği yapan Abant Milli Parkı, kış turizminde de binlerce konuğu ağırlamaya devam ediyor. Yeşilin tüm tonlarının beyaz örtüyle süslendiği kış aylarında sizlere eşsiz bir görsel şölen sunuyor.

Tüm bu seyahatlerinizi Contact Rent A Car kalitesiyle planlayabilir, %100 müşteri memnuniyetiyle Araç Kiralama hizmetinin keyfine varabilirsiniz.

Whatsapp Telefon